City guide – nova mobilna aplikacija za turiste

Bez autora
Feb 27 2012

Turistička organizacija Beograda (TOB) i kompanija “Tehnicom Computers” najavile su na Sajmu turizma najnoviju mobilnu aplikaciju namenjenu domaćim i stranim turistima. City guide mobilnu aplikaciju kreirala je kompanija “Tehnicom Computers”.TOB i Beograđani dobili su je besplatno povodom dvadesetogodišnjice poslovanja ove kompanije. Turisti u Beogradu, zahvaljujući saradnji TOB-a i kompanije “Tehnicom Computers”, aplikaciju mogu već da koriste.

City guide – nova mobilna aplikacija za turisteTuristička organizacija Beograda (TOB) i kompanija “Tehnicom Computers” najavile su na Sajmu turizma najnoviju mobilnu aplikaciju namenjenu domaćim i stranim turistima.

City guide mobilnu aplikaciju kreirala je kompanija “Tehnicom Computers”. TOB i Beograđani dobili su je besplatno povodom dvadesetogodišnjice poslovanja ove kompanije. Turisti u Beogradu, zahvaljujući saradnji TOB-a i kompanije “Tehnicom Computers”, aplikaciju mogu već da koriste.

City guide android aplikacija namenjena je, pre svega, stranim i domaćim turistima, gostima Beograda, ali i svakome ko želi da se bliže upozna sa lepotama i znamenitostima grada, kao i mestima za izlazak ili odmor. Svi sadržaji su unapred integrisani u aplikaciju, tako da za njeno korišćenje neće biti potrebna aktivna internet-konekcija.

TOB je prezadovoljan zbog saradnje sa kompanijom “Tehnicom Computers”, koja će  aplikacijom City guide napraviti korak napred u tehnološkom smislu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik