Civilni letovi sa aerodroma "Morava" početkom 2012.

Bez autora
Oct 03 2011

Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Dragan Šutanovac susreo se danas sa ministrom odbrane Turske Ismetom Jilmazom. Nakon susreta ministar je izjavio da će konverzija vojnog aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koja se radi zajedno sa turskom stranom, biti završena u toku ove godine, a prvi civilni letovi biće obavljeni početkom 2012.[UMG] U narednim danima planiran je promotivni civilni let sa aerodroma “Morava”, dok će sledeće godine sa tog aerodroma poleteti prvi avioni civilnog vazduhoplovstva.

Civilni letovi sa aerodroma "Morava" početkom 2012.Ministar odbrane u Vladi Republike Srbije Dragan Šutanovac susreo se danas sa ministrom odbrane Turske Ismetom Jilmazom.

Nakon susreta ministar je izjavio da će konverzija vojnog aerodroma "Morava" kod Kraljeva, koja se radi zajedno sa turskom stranom, biti završena u toku ove godine, a prvi civilni letovi biće obavljeni početkom 2012.

Kako je najavljeno, u narednim danima planiran je promotivni civilni let sa aerodroma “Morava”, dok će sledeće godine sa tog aerodroma poleteti prvi avioni civilnog vazduhoplovstva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik