Definisanje prioriteta za nedovoljno razvijena područja

Bez autora
Jul 07 2013

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Vlade Republike Srbije organizovala je u petak prezentaciju predloga programa održivog razvoja nedovoljno razvijenih područja u Srbiji od 2014. do 2020. godine.U saopštenju Kabineta ministra bez portfelja navodi se da je suština ovog programa da se definišu strateški prioriteti razvoja i povlačenja sredstava iz evropskih fondova sa ciljem izlaska ovih opština iz statusa nerazvijenih.

Definisanje prioriteta za nedovoljno razvijena područjaKancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja Vlade Republike Srbije organizovala je u petak prezentaciju predloga programa održivog razvoja nedovoljno razvijenih područja u Srbiji od 2014. do 2020. godine.

U saopštenju Kabineta ministra bez portfelja navodi se da je suština ovog programa da se definišu strateški prioriteti razvoja i povlačenja sredstava iz evropskih fondova sa ciljem izlaska ovih opština iz statusa nerazvijenih.

Na prezentaciji su učestvovali i predstavnici Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave i Nacionalne agencije za regionalni razvoj.

Takođe, sastanku su prisustvovali i predstavnici 36 nerazvijenih opština u Srbiji kojima se bavi Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik