Do 1. septembra regulacija obilaznice oko Smedereva

Bez autora
Mar 13 2014

Ministar saobraćaja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić najavio je danas da će ove godine izgradnjom kružnog toka biti rešen problem bezbednosti saobraćaja na “Petrijevskoj petlji” kod Smedereva.Antić je tokom obilaska raskrsnice Petrijevske ulice i obilaznice oko Smedereva istakao da ta deonica puta predstavlja “crnu tačku”, i dodao da je sa gradskom upravom postignut dogovor o tome da u izgradnju kružnog toka na tom delu puta i rehabilitaciju nekih deonica ove godine bude uloženo 75 miliona dinara.

Do 1. septembra regulacija obilaznice oko SmederevaMinistar saobraćaja u Vladi Republike Srbije Aleksandar Antić najavio je danas da će ove godine izgradnjom kružnog toka biti rešen problem bezbednosti saobraćaja na “Petrijevskoj petlji” kod Smedereva.

Antić je tokom obilaska raskrsnice Petrijevske ulice i obilaznice oko Smedereva istakao da ta deonica puta predstavlja “crnu tačku”, i dodao da je sa gradskom upravom postignut dogovor o tome da u izgradnju kružnog toka na tom delu puta i rehabilitaciju nekih deonica ove godine bude uloženo 75 miliona dinara.

On je najavio da će tender za izvođenje radova biti raspisan u aprilu, da bi radovi trebalo da počnu u junu i budu završeni do 1. septembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik