ETMAX srebrni pokrovitelj SET Trebinje 2024

Bez autora
Mar 18 2024

Samit energetike Trebinje 2024 peti put zaredom će predstaviti najvažnije projekte, dostignuća i trendove u energetici u regionu Zapadnog Balkana i šire.

Slogan ovogodišnjeg SET-a je „Energetska povezanost Zapadnog Balkana“ i ukazuje koliko je zapravo važno da se sve zainteresovane strane u oblasti energetike, od kompanija u sistemu elektro energetskog sektora, donosilaca odluka, investitora i poslovne zajednice generalno, umrežavaju i zajednički definišu važne uvide i zaključke.

SET 2024, kao i svi prethodni do sada, će okupiti lidere, eksperte,  inovatore i regionalne naučnike. koji će ukazati na važnost održivog razvoja, energetske tranzicije, obnovljivih izvora energije, razvoja sektora energetike u cijelini.

ETMAX je kompanija koja podržava dešavanja u oblasti energetike, a gdje je upravo SET, prepoznat kao jedan od najvažnijih u oblasti energetike na Zapadnom Balkanu.  

Tokom tri dana Summit-a, kompanija će predstaviti vlastite proizvodne kapacitete, zatim partnerstva i saradnju sa kompanijama Q cells i Fronius, proizvođačima premium opreme za fotonaponska postrojenja, kao i projekte realizovane od prošlogodišnjeg SET-a, te mnoge druge aktuelnosti.

Partnerstva koja je ETMAX uspostavio i koja se godinama unaprijeđuju, donose na naše prostore najbolju opremu na tržištu za fotonaponske elektrane, koje u kombinaciji sa vlastitim proizvodima kompanije, kao i kvalitetnim projektnim rješenjima, prave razliku u kvalitetu i radu postrojenja. Upravo je SET2024 odlična prilika da predstavimo dobre prakse kompanije i predstavimo naš model rada stručnoj javnosti i investitorima.

SET 2024, već u najavi pokazuje da će ove godine interes i posjećenost biti izuzetno velika, a posebno da je događaj koji se  razvija, sve više je prepoznatljiv u regionalnim okvirima, okuplja referentne sagovornike, i da  iz godine u godinu značajno unaprijeđuje vidljivost sektora energetike i njenog strateškog značaja u BIH i u regionu.

Više informacija možete pronaći na www.etmax.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik