Faktoring kompanije dužne da NBS dostave statističke podatke o imovini i obavezama

Bez autora
Oct 18 2012

Privredna društava koja se bave poslovima faktoringa i forfetinga dužna su da Narodnoj banci Srbije (NBS) dostave statističke podatake o imovini i obavezama. Prema Odluci o dostavljanju statističkih podataka o imovini i obavezama zajedno sa pratećim prilozima, podaci se prvi put dostavljaju NBS za treće tromesečje 2012. godine najkasnije do 31. oktobra 2012. godine.Uputstvo i obrasci za dostavljanje podataka mogu se naći na internet stranici NBS.

Faktoring kompanije dužne da NBS dostave statističke podatke o imovini i obavezamaPrivredna društava koja se bave poslovima faktoringa i forfetinga dužna su da Narodnoj banci Srbije (NBS) dostave statističke podatake o imovini i obavezama.

Prema Odluci o dostavljanju statističkih podataka o imovini i obavezama zajedno sa pratećim prilozima, podaci se prvi put dostavljaju NBS za treće tromesečje 2012. godine najkasnije do 31. oktobra 2012. godine.

Uputstvo i obrasci za dostavljanje podataka mogu se naći na internet stranici NBS.

Sve dodatne informacije privredna društva mogu dobiti putem telefona 011/3028-762 ili 011/3028-763 ili putem e-mail adrese: statistika@nbs.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik