Grad Šabac izabran za privredni grad budućnosti

Bez autora
Mar 15 2010

Grad Šabac je zbog povoljnih uslova za poslovanje izabran za privredni grad budućnosti.Agrobanka je, zajedno sa Klubom privrednih novinara i Centra za mala i srednja preduzeća, u okviru treće promocije najuspešnijih projekata u opštinama i gradovima u Srbiji, Čajetinu proglasila za opštinu koja je najviše učinila za razvoj sela i podršku mladima na selu. Priznanje za uspešne turističke projekte pripalo je gradu Jagodina, a opštini Pećinci za investicionu klimu i efikasnu administraciju.

Grad Šabac izabran za privredni grad budućnostiGrad Šabac je zbog povoljnih uslova za poslovanje izabran za privredni grad budućnosti, saopšteno je u ponedeljak u beogradskoj Agrobanci.

Ta banka je, zajedno sa Klubom privrednih novinara i Centra za mala i srednja preduzeća, u okviru treće promocije najuspešnijih projekata u opštinama i gradovima u Srbiji, Čajetinu proglasila za opštinu koja je najviše učinila za razvoj sela i podršku mladima na selu.

Priznanje za uspešne turističke projekte pripalo je gradu Jagodina, a opštini Pećinci za investicionu klimu i efikasnu administraciju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik