Još jedno priznanje za AMSS

Bez autora
Oct 15 2013

Na godišnjoj konferenciji međunarodne organizacije za pružanje pomoći na putu - ARC Europe, koja je održana od 06. do 11.oktobra 2013. godine u Belgiji, u gradu Brižu, Đorđe Pešić, rukovodilac Operativnog centra AMSS, dobio je prestižno priznanje za najboljeg evropskog ARC koordinatora u 2013. godini.Nagradu je uručio Thierry Wilemarck, predsednik ARC Europe borda i predsednik FIA Regije I, ističući da je gospodin Pešić svojim radom, posvećenošću, izvanrednim organizatorskim sposobnostima i timskim duhom zaslužio ovo priznanje.

Još jedno priznanje za AMSSNa godišnjoj konferenciji međunarodne organizacije za pružanje pomoći na putu - ARC Europe, koja je održana od 06. do 11.oktobra 2013. godine u Belgiji, u gradu Brižu, Đorđe Pešić, rukovodilac Operativnog centra AMSS, dobio je prestižno priznanje za najboljeg evropskog ARC koordinatora u 2013. godini.

Nagradu je uručio Thierry Wilemarck, predsednik ARC Europe borda i predsednik FIA Regije I, ističući da je gospodin Pešić svojim radom, posvećenošću, izvanrednim organizatorskim sposobnostima i timskim duhom zaslužio ovo priznanje. On je istakao da su od posebnog značaja rezultati AMSS u oblasti pružanja tehničke pomoći i implementacije dugoročnog projekta "Medical assistance" koji podrazumeva usluge pružanja medicinske pomoći članovima inostranih automobilskih klubova članova ARC Europe organizacije.

Đorđe Pešić se zahvalio na ovom ličnom priznanju, ali je naglasio da je to veoma značajna nagrada i podsticaj ARC timu našeg nacionalnog automobilskog kluba i svim zaposlenima u AMSS sistemu za budući kvalitetan i uspešan rad.

Na godišnjoj konferenciji ARC Europe održana je i SMARC (poseban sistem pružanja usluga za individualne članove klubova) skupština gde je bilo reči o osavremenjenom voznom parku AMSS, novim projektima – Help desk i B-call. Održane su radionice vezane za prodaju novih vozila u Evropi i saradnju sa ovlašćenim dilerima i osiguravajućim kućama u organizaciji pomoći na putu za vozila van garancije, a razmatrala se i problematika pomoći na putu za vozila na električni pogon.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik