Kompanija "Flajdubai" uvodi direktan let Beograd-Dubai

Bez autora
Sep 19 2011

Niskotarifna kompanija "Flajdubai" najavila je da će od 10. novembra uvesti direktan let na liniji Beograd-Dubai, a letovi će se odvijati četiri puta nedeljno. Svi letovi iz Dubaija sa Terminala dva kretaće u 9.10 časova, a avion će sletati u Beograd, na Aerodrom "Nikola Tesla" u 11.55 po lokalnom vremenu.Povratni let, iz Beograda biće u 12.40 sati, a sletanje u Dubai je predviđeno u 20.45. Cena karte u jednom pravcu Dubai-Beograd će se kretati od 160 evra, dok će u pravcu Beograd-Dubai iznositi od oko 170.

Kompanija "Flajdubai" uvodi direktan let Beograd-DubaiNiskotarifna kompanija "Flajdubai" najavila je da će od 10. novembra uvesti direktan let na liniji Beograd-Dubai, a letovi će se odvijati četiri puta nedeljno.

Svi letovi iz Dubaija sa Terminala dva kretaće u 9.10 časova, a avion će sletati u Beograd, na Aerodrom "Nikola Tesla" u 11.55 po lokalnom vremenu. Povratni let, iz Beograda biće u 12.40 sati, a sletanje u Dubai je predviđeno u 20.45.

Cena karte u jednom pravcu Dubai-Beograd će se kretati od 160 evra, dok će u pravcu Beograd-Dubai iznositi od oko 170. Cena podrazumeva prtljag do sedam kilograma i jednu manju torbu, odnosno torbu za lap-top. Dodatni prtljag i posebno mesto sa proširenim prostorom za noge će se dodatno naplaćivati.

Karte za letovi na relaciji Dubai-Beograd mogu se kupiti na sajtu www.flidubai.com, pozivanjem korisničkog centra (+381 11 3282271 ili +381 11 3282563) i preko turističkih posrednika i partnera kompanije.

"Očekujemo veliku potražnju kada su avio karte u pitanju, kako iz Srbije ka Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), tako i onih putnika koji su u potrazi za pristupačnom vezom ka jednom od najdinamičnijih gradova u svetu", istakao je generalni direktor kompanije "Flajdubai" Gait al Gait.

On je dodao da je Srbija preduzela brojne korake da razvije svoj turistički potencijal u poslednjih nekoliko godina, uključujući i liberalizaciju viznog režima i politiku otvorenog neba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik