Konkurs za bespovratna sredstva za uvođenje HACCP sistema

Bez autora
May 08 2011

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisala je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za uvođenje sistema bezbednosti hrane (HACCP) za koji će iz budžeta ove kancelarije biti izdvojeno 30 miliona dinara.Na konkurs mogu da se prijave privredni subjekti sa sedištem na teritoriji najnerazvijenijih opština Srbije čija je delatnost proizvodnja i promet hrane. Država je propisala kao obavezu uvođenje sistema bezbednosti hrane u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse i analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka.

Konkurs za bespovratna sredstva za uvođenje HACCP sistemaKancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja raspisala je javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za uvođenje sistema bezbednosti hrane (HACCP) za koji će iz budžeta ove kancelarije biti izdvojeno 30 miliona dinara.

Na konkurs mogu da se prijave privredni subjekti sa sedištem na teritoriji najnerazvijenijih opština Srbije čija je delatnost proizvodnja i promet hrane.

Država je propisala kao obavezu uvođenje sistema bezbednosti hrane u skladu sa principima dobre proizvođačke i higijenske prakse i analize opasnosti i kritičnih kontrolnih tačaka. Kancelarija je izdvojila sredstva iz svog budžeta kako bi pomogla privrednicima da održe svoje poslovanje, da na vreme ispune ovu obavezu i doprinesu opštoj stabilnosti i održivom razvoju nedovoljno razvijenih opština koje se nalaze u njenoj nadležnosti.

Konkurs će biti otvoren do 1. juna 2011. godine.

Detaljnije informacije o konkursu i dokumentaciji neophodnoj za učešće na konkursu možete dobiti na sajtu Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik