Konkurs za dodelu nagrade “Turistički cvet”

Bez autora
Jun 23 2013

Turistička organizacija Srbije raspisala je Konkurs za dodelu nagrade “Turistički cvet” za period od jula 2012. do jula 2013. godine u sledećim kategorijama: Turistička organizacija; Turistička manifestacija; Receptivna turistička agencija; Ugostiteljski objekat za smeštaj; Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.Pravo predlaganja kandidata imaju privredni subjekti, državni organi i institucije i fizička lica. Prijava sa obrazloženim predlozima dostavlja se na popunjenom obrascu koji je sastavni deo Pravilnika, do 20. avgusta 2013. godine.

Konkurs za dodelu nagrade “Turistički cvet”Turistička organizacija Srbije raspisala je Konkurs za dodelu nagrade “Turistički cvet” za period od jula 2012. do jula 2013. godine u sledećim kategorijama: Turistička organizacija; Turistička manifestacija; Receptivna turistička agencija; Ugostiteljski objekat za smeštaj; Organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Pravo predlaganja kandidata imaju privredni subjekti, državni organi i institucije i fizička lica.

Prijava sa obrazloženim predlozima dostavlja se na popunjenom obrascu koji je sastavni deo Pravilnika, do 20. avgusta 2013. godine.

Uz prijavu mora da se priloži pisano obrazloženje na maksimalno tri kucane strane i odgovarajući prilozi (fotografije, zapis na disku u trajanju do 5 minuta, propagandni materijal i sl.).

Predlozi mogu da se dostave lično ili postom na adresu:
Turistička organizacija Srbije
Čika Ljubina 8
11000 Beograd, poštanski fah 90

na e-mail: office@serbia.travel

ili faksom na broj 011/2626-764

sa naznakom “Turistički cvet”

Pravilnik o dodeli nagrade “Turistički cvet” i Obrazac možete preuzeti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik