Ljajić na poslovnom forumu Udruženja industrijalaca u Milanu

Bez autora
Feb 17 2013

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić boraviće 18. i 19. februara u zvaničnoj poseti Italiji, gde će učestvovati na poslovnom forumu Udruženja industrijalaca Milana i pokrajine Lombardija.[]Ljajić će sa predsednikom Udruženja industrijalaca Milana Albertom Meomartinijem i drugim učesnicima poslovnog foruma razgovarati o mogućnostima novih investicija privrednika iz tog dela Italije u Srbiju, potencijalima za proširivanje obima robne razmene i drugim oblicima ekonomske saradnje.

Ljajić na poslovnom forumu Udruženja industrijalaca u MilanuPotpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić boraviće 18. i 19. februara u zvaničnoj poseti Italiji, gde će učestvovati na poslovnom forumu Udruženja industrijalaca Milana i pokrajine Lombardija.

Ljajić će sa predsednikom Udruženja industrijalaca Milana Albertom Meomartinijem i drugim učesnicima poslovnog foruma razgovarati o mogućnostima novih investicija privrednika iz tog dela Italije u Srbiju, potencijalima za proširivanje obima robne razmene i drugim oblicima ekonomske saradnje.

Udruženje industrijalaca Lombardije je najveća asocijacija privrednika u ovoj italijanskoj pokrajini, koja okuplja 5.500 kompanija sa više od 300.000 zaposlenih.

Na poslovnom forumu u Milanu učestvovaće i predstavnici Privredne komore Srbije i Agencije za strana ulaganjai promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA), kao i srpske kompanije “Poliester” iz Priboja, “Fruvela” iz Lajkovca, “Javor” iz Ivanjice, “Goma lajn” iz Kragujevca, “Građevinar” iz Beograda, “Farmakom” iz Šapca i “Vekom” iz Bezdana, dodaje se u saopštenju Kabineta potpredsednika Vlade i ministra spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik