Nastavak studentske prakse u Sektoru tržišne inspekcije

Bez autora
Feb 25 2013

Državni sekretar Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Tatjana Matić i dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Sima Avramović, potpisaće Aneks Sporazuma o saradnji u cilju nastavka realizacije studentske prakse u Sektoru tržišne inspekcije, u utorak 26. februara 2013. godine, u prostorijama Pravnog fakulteta u Beogradu.Zahvaljujući pomenutom sporazumu studenti Pravnog fakulteta u Beogradu će kroz praksu imati priliku da se upoznaju sa radom tržišne inspekcije i inspekcijskim nadzorom na terenu.

Nastavak studentske prakse u Sektoru tržišne inspekcijeDržavni sekretar Ministarstva spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Tatjana Matić i dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Sima Avramović, potpisaće Aneks Sporazuma o saradnji u cilju nastavka realizacije studentske prakse u Sektoru tržišne inspekcije, u utorak 26. februara 2013. godine, u prostorijama Pravnog fakulteta u Beogradu.

Zahvaljujući pomenutom sporazumu studenti Pravnog fakulteta u Beogradu će kroz praksu imati priliku da se upoznaju sa radom tržišne inspekcije i inspekcijskim nadzorom na terenu.

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija će u narednom periodu ovakvu saradnju uspostaviti i sa pravnim fakultetima u Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik