Od 19. jula kreće turistički voz Vršac – Bela Crkva

Bez autora
Jul 16 2014

„Železnice Srbije“ od 19. jula uvode turistički voz na relaciji Vršac – Bela Crkva – Vrašac, koji će saobraćati u dane vikenda, a u avgustu samo subotom, i to isključivo ako vremenske prilike budu pogodne za kupanje.Polazak iz stanice Vršac je u 9.15 sati, a dolazak u Belu Crkvu u 10.22 sata, uz predviđeno zaustavljanje voza pored obale jezera. U povratku voz kreće iz Bele Crkve u 16.40 sati, a u Vršac stiže u 17.48 sati. U stanici Vršac biće omogućena veza turističkog voza sa redovnim polascima iz i za stanicu Beograd Dunav i Temišvar.

Od 19. jula kreće turistički voz Vršac – Bela Crkva„Železnice Srbije“ od 19. jula uvode turistički voz na relaciji Vršac – Bela Crkva – Vrašac, koji će saobraćati u dane vikenda, a u avgustu samo subotom, i to isključivo ako vremenske prilike budu pogodne za kupanje.

Polazak iz stanice Vršac je u 9.15 sati, a dolazak u Belu Crkvu u 10.22 sata, uz predviđeno zaustavljanje voza pored obale jezera. U povratku voz kreće iz Bele Crkve u 16.40 sati, a u Vršac stiže u 17.48 sati. U stanici Vršac biće omogućena veza turističkog voza sa redovnim polascima iz i za stanicu Beograd Dunav i Temišvar.

Beograđani koji žele da posete belocrkvanska jezera mogu krenuti vozom za Vršac iz stanice Beograd Dunav u 7.20 sati, dok je povratak u Dunav stanicu planiran za 19.42 sata.

Karte za relaciju Beograd – Vršac – Beograd putnici mogu kupiti u Beogradu, a za pravac Vršac – Bela Crkva – Vršac u Vršcu. Cena povratne karte od Vršca je 250 dinara, od Beograda 762 dinara, a od Pančeva 660 dinara.

U ovom turističkom vozu omogućen je i prevoz osoba sa posebnim potrebama do stajališta Straža, gde ribolovačko društvo iz Vršca organizuje boravak ovih osoba na uređenoj stazi za pecanje prilagođenoj njima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik