Od septembra Qatar Airways leti iz Beograda

Bez autora
Mar 08 2012

Bliskoistočna avio-kompanija Qatar Airways će početkom septembra ove godine započeti letove sa Aerodroma “Nikola Tesla”. Saobraćaj između Beograda i prestonice države Katar, Dohe, obavljaće se četiri puta nedeljno, uz tranzitno sletanje u Ankari.Red letenja Qatar Airways-a koncipiran je tako da se putnicima iz Beograda, uz kratko zadržavanje i presedanje u Dohi, nudi povoljna veza ka više desetina najvećih gradova u Indiji, Kini, Japanu, Vijetnamu, Indoneziji, Filipinima, Koreji i mnogim drugim zemljama azijskog kontinenta.

Od septembra Qatar Airways leti iz BeogradaBliskoistočna avio-kompanija Qatar Airways će početkom septembra ove godine započeti letove sa Aerodroma “Nikola Tesla”.

Saobraćaj između Beograda i prestonice države Katar, Dohe, obavljaće se četiri puta nedeljno, uz tranzitno sletanje u Ankari.

Red letenja Qatar Airways-a koncipiran je tako da se putnicima iz Beograda, uz kratko zadržavanje i presedanje u Dohi, nudi povoljna veza ka više desetina najvećih gradova u Indiji, Kini, Japanu, Vijetnamu, Indoneziji, Filipinima, Koreji i mnogim drugim zemljama azijskog kontinenta.

Qatar Airways je proglašen za najbolju avio-kompaniju na svetu za 2011. godinu u anketi prestižne globalne mreže Skytrax, u kojoj su milioni putnika širom planete ocenjivali komfor i opšti kvalitet usluga koje pružaju avio-kompanije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik