Održana obuka za potencijalne preduzetnike iz Obrenovca

Bez autora
Mar 10 2013

Petnaest potencijalnih preduzetnika iz Obrenovca pohađalo je 7. i 8. marta obuku “Kako da započnem sopstveni biznis?” u organizaciji Preduzetničkog centra Obrenovca, a u saradnji sa opštinom Obrenovac. Većina njih namerava da konkuriše za subvencije za samozapošljavanje, a ima i onih koji su zainteresovani za start-ap kredit Fonda za razvoj.Polaznici planiraju da se bave pretežno uslužnim delatnostima. Pored uobičajenih delatnosti kao što su frizerska i autolimarska radnja, potencijalni preduzetnici planiraju da pokrenu delatnosti koje nisu toliko zastupljene na teritoriji opštine Obrenovac – radnja za restauraciju nameštaja, ključarska radnja, pržionica kafe i drugo.

Održana obuka za potencijalne preduzetnike iz ObrenovcaPetnaest potencijalnih preduzetnika iz Obrenovca pohađalo je 7. i 8. marta obuku “Kako da započnem sopstveni biznis?” u organizaciji Preduzetničkog centra Obrenovca, a u saradnji sa opštinom Obrenovac.

Većina njih namerava da konkuriše za subvencije za samozapošljavanje, a ima i onih koji su zainteresovani za start-ap kredit Fonda za razvoj.

Polaznici planiraju da se bave pretežno uslužnim delatnostima. Pored uobičajenih delatnosti kao što su frizerska i autolimarska radnja, potencijalni preduzetnici planiraju da pokrenu delatnosti koje nisu toliko zastupljene na teritoriji opštine Obrenovac – radnja za restauraciju nameštaja, ključarska radnja, pržionica kafe i drugo. Predavači su polaznicima dali uputstva o tome kako najbolje da popune biznis plan koji, uz sertifikat sa obuke, spada u osnovnu dokumentaciju neophodnu za konkurisanje za sredstva subvencije NSZ.

U narednom periodu biće organizovano još obuka kako bi što veći broj potencijalnih preduzetnika dobilo mogućnost da konkuriše za sredstva subvencije, a svi zainteresovani se mogu javiti u kancelarije Preduzetničkog centra Obrenovca u Ulici kralja Petra Prvog.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik