Omladinska banka Doboj Jug: Po javnom natječaju odobreno 11 aplikacija

Bez autora
Apr 21 2014

Predstavnici Odbora Omladinske banke Doboj Jug zajedno sa predstavnicima Fondacije Mozaik i općinskim predstavnikom na projektima Omladinske banke izvršili su preliminarnu selekciju projekata po Javnom pozivu Omladinske banke za 2014. godinu.Nakon uvida u prispjele aplikacije,konstatovano je da od trinaest projekata dva neispunjavaju uslove iz javnog konkursa. Odbor je, dakle prihvatio jedanaest aplikacija od strane neformalnih omladinskih grupa sa kojima će članovi Odbora uskoro obaviti intervjue.

Omladinska banka Doboj Jug: Po javnom natječaju odobreno 11 aplikacijaPredstavnici Odbora Omladinske banke Doboj Jug zajedno sa predstavnicima Fondacije Mozaik i općinskim predstavnikom na projektima Omladinske banke izvršili su preliminarnu selekciju projekata po Javnom pozivu Omladinske banke za 2014. godinu.

Nakon uvida u prispjele aplikacije,konstatovano je da od trinaest projekata dva neispunjavaju uslove iz javnog konkursa.

Odbor je, dakle prihvatio jedanaest aplikacija od strane neformalnih omladinskih grupa sa kojima će članovi Odbora uskoro obaviti intervjue.

Raspoloživi fond za ove namjene je oko 15.500,00 KM od čega je  13.500,00 od strane Omladinske banke ,a 2000 KM se očekuje od partnera u projektu, Federalnog ministarstva kulture i sporta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik