Osam srpskih kompanija na sajmu "Embedded World 2014" u Nirnbergu

Bez autora
Feb 27 2014

Na nacionalnom štandu Srbije u okviru sajma embeded tehnologija "Embedded World 2014", koji se održava od 25. do 27. februara u nemačkom gradu Nirnbergu, predstavlja se osam kompanija iz oblasti embeded tehnologija i primenjene elektronike.Učestvovanje preduzeća "Bitgear", "Geneko", HCP, "IMP-Telecommunications", "Mikroelektronika", "Novelic", "Seavus" i "Teso" organizovala je Privredna komora Srbije u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

Osam srpskih kompanija na sajmu "Embedded World 2014" u NirnberguNa nacionalnom štandu Srbije u okviru sajma embeded tehnologija "Embedded World 2014", koji se održava od 25. do 27. februara u nemačkom gradu Nirnbergu, predstavlja se osam kompanija iz oblasti embeded tehnologija i primenjene elektronike.

Učestvovanje preduzeća "Bitgear", "Geneko", HCP, "IMP-Telecommunications", "Mikroelektronika", "Novelic", "Seavus" i "Teso" organizovala je Privredna komora Srbije u saradnji sa Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza (SIEPA).

Ovaj sajam srpskim privrednicima pruža priliku da se upoznaju sa savremenim svetskim dostignućima, s obzirom da se "Embedded World 2014" smatra najvećom bazom znanja u vezi sa embedded tehnologijom. Ove godine na sajmu učestvuje 856 izlagača iz 35 zemalja, a procenjuje se da će se tokom tri dana sresti 24.000 embeded stručnjaka iz celog sveta.

Internet of Things i bezbednost su vodeće teme sajma "Embedded World 2014", a prateća konferencija se fokusira na još tri oblasti: smart sisteme, smart softver i smart veze.

Ovogodišnji prateći program nudi brojne prezentacije i široku paletu praktičnih radionica jer "Embedded World 2014" predstavlja globalni ekspertski forum za profesionalni prenos informacija na najvišem nivou. Trodnevni programi imaju po deset paralelnih sesija i radionica, a teme kao što su sistemi, softveri i priključak, obrađuju se kontinuirano sva tri dana konferencije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik