Peugeot skuteri na popustu uz poklon

Bez autora
Jul 21 2013

U toku aktuelne letnje akcije “Izaberi svoj Peugeot skuter”, svim ljubiteljima modela Kisbee, generalni uvoznik i distributer Peugeot skutera omugućio je dodatnih 100 evra popusta sve dok traju zalihe, pa je ovaj model po ceni od 1.160 evra najpovoljniji do sada.Mаli i lаk za upravljanje, Kisbee je skuter namenjen vožnji u gradskim sredinama. Odlikuje ga moderan dizajn, a pokreće agregat zapremine 50 ccm, sa maksimalnom snagom od 3,7 ks.

Peugeot skuteri na popustu uz poklonU toku aktuelne letnje akcije “Izaberi svoj Peugeot skuter”, svim ljubiteljima modela Kisbee, generalni uvoznik i distributer Peugeot skutera omugućio je dodatnih 100 evra popusta sve dok traju zalihe, pa je ovaj model po ceni od 1.160 evra najpovoljniji do sada.

Mаli i lаk za upravljanje, Kisbee je skuter namenjen vožnji u gradskim sredinama. Odlikuje ga moderan dizajn, a pokreće agregat zapremine 50 ccm, sa maksimalnom snagom od 3,7 ks. Zahvaljujući rezervoaru od 6,2 l ostvaruje domet do 200km, sa prosečnom potrošnjom goriva od 2,8 l/km i 30 posto emisije CO2. Ovo je pravi gradski lav koji će vam omogućiti da zavolite vožnju po gradu, posebno u letnjem periodu.

“Pored sniženih cena Peugeot dvotočkaša, ovoga leta ponudu smo učinili još pristupačnijom uz niz pogodnosti finansiranja, pa je primera radi moguće odloženo plaćanje putem platnih kartica na period do 6 meseci ili putem kredita banaka, koji se, za period otplate do 4 godine uz 30 posto učešća, kreće od 19 evra na mesečnom nivou“, poručuju iz Alta Motors-a.

Osim popusta i olakšica pri plaćanju, svi koji se do sredine avgusta odluče za kupovinu bilo kog Peugeot skutera iz aktuelne ponude, na poklon dobijaju kacigu - neophodnu opremu za bezbednu vožnju.

Alta Motors je generalni uvoznik i distributer Peugeot skutera, rezervnih delova za skutere i bicikala za Srbiju, a deo je Verano Grupe u okviru koje i posluje. Sedište Alta Motors-a se nalazi u ulici Ruzveltova 33, dok se prodaja nalazi u ulici Vojvode Stepe 352, u okviru salona Verano Motors-a.

Za više informacija pozovite 011/300 94500 ili posetite www.peugeot-skuteri.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik