Počelo glasanje za znak Fiat-a u Kragujevcu

Bez autora
Jan 15 2012

U Kragujevcu će do početka serijske proizvodnje novog modela automobila "fiat", koja je najavljena za leto 2012. godine, biti postavljeno obeležje poznatog italijanskog proizvođača automobila.Građani će u narednih 15 dana imati priliku da se opredele za jedno od tri ponuđena idejna rešenja uređenja kružnog toka kod "Metroa" koje treba da simbolizuje prisustvo torinskog Fiat-a u Kragujevcu. Izradu idejnog rešenja i njegovu realizaciju finansiraće Fiat automobili Srbija.

Počelo glasanje za znak Fiat-a u KragujevcuU Kragujevcu će do početka serijske proizvodnje novog modela automobila "fiat", koja je najavljena za leto 2012. godine, biti postavljeno obeležje poznatog italijanskog proizvođača automobila.

Građani će u narednih 15 dana imati priliku da se opredele za jedno od tri ponuđena idejna rešenja uređenja kružnog toka kod "Metroa" koje treba da simbolizuje prisustvo torinskog Fiat-a u Kragujevcu.

Izradu idejnog rešenja i njegovu realizaciju finansiraće Fiat automobili Srbija.

Ova fabrika automobila prihvatila je predlog gradske uprave da građani glasaju za jedno od tri rešenja, odnosno postavljanje znaka kompanije do početka serijske proizvodnje novog modela automobila te italijansko-srpske kompanije. Kragujevčani će moći da glasaju posredostvom sajta gradske uprave , ali i sajtova "Ritam grada" i "Tekla reka".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik