Pomoć Deutsche banke unapređenju ekonomskih odnosa Srbije i Nemačke

Bez autora
Oct 23 2012

Predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa predstavnicima Deutsche banke o mogućnostima povećanja investicija nemačke privrede u Srbiji. Članovi delegacije Deutsche banke, koju je predvodio direktor Peter Tils, uputili su poziv Dačiću da tokom sledećeg meseca u Berlinu vodećim privrednicima Nemačke predstavi prednosti Srbije kao investicionog područja.U razgovoru je istaknuto da je Nemačka zainteresovana za investiranje u oblasti poljoprivrede, energetike i infrastrukture i da je Deutsche banka, koja je deset godina prisutna u Srbiji, spremna da pomogne unapređenju ekonomskih odnosa dveju zemalja.

Pomoć Deutsche banke unapređenju ekonomskih odnosa Srbije i NemačkePredsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić razgovarao je danas sa predstavnicima Deutsche banke o mogućnostima povećanja investicija nemačke privrede u Srbiji.

Članovi delegacije Deutsche banke, koju je predvodio direktor Peter Tils, uputili su poziv Dačiću da tokom sledećeg meseca u Berlinu vodećim privrednicima Nemačke predstavi prednosti Srbije kao investicionog područja.

U razgovoru je istaknuto da je Nemačka zainteresovana za investiranje u oblasti poljoprivrede, energetike i infrastrukture i da je Deutsche banka, koja je deset godina prisutna u Srbiji, spremna da pomogne unapređenju ekonomskih odnosa dveju zemalja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik