Poziv za učešće i studijsku posetu sajmu nameštaja M.O.W.

Bez autora
Jun 04 2013

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizuje učešće na sajmu nameštaja M.O.W. koji se održava u Bad Salzuflenu u Nemačkoj, u periodu od 16. do 20. septembra 2013. godine. M.O.W. je jedna od najznačajnijih sajamskih manifestacija u Nemačkoj iz oblasti proizvodnje nameštaja, a održava se jednom godišnje više od 20 godina.Sajam je namenjen top menadžerima, veleprodajnim i maloprodajnim distributerima nameštaja, lancima stovarišta i profesionalnim prodavnicama tipa “uradi sam”. Više od 390 vodećih nemačkih i evropskih kompanija izlaže na ovom sajmu.

Poziv za učešće i studijsku posetu sajmu nameštaja M.O.W.Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) organizuje učešće na sajmu nameštaja M.O.W. koji se održava u Bad Salzuflenu u Nemačkoj, u periodu od 16. do 20. septembra 2013. godine.

M.O.W. je jedna od najznačajnijih sajamskih manifestacija u Nemačkoj iz oblasti proizvodnje nameštaja, a održava se jednom godišnje više od 20 godina. Sajam je namenjen top menadžerima, veleprodajnim i maloprodajnim distributerima nameštaja, lancima stovarišta i profesionalnim prodavnicama tipa “uradi sam”. Više od 390 vodećih nemačkih i evropskih kompanija izlaže na ovom sajmu.

Srbija će svoj potencijal predstaviti na nacionalnom štandu ukupne površine 200 metara kvadratnih.

Najveći deo troškova će biti pokriven iz budžeta Republike Srbije (zakup prostora, izgradnja i dizajn štanda), a preduzeća snose: putne troškove predstavnika (prevoz, dnevnice, smeštaj) i participaciju u iznosu od 111.670 dinara za pokrivanje troškova izrade zajedničkog kataloga, pratećeg materijala i marketinških aktivnosti.

Zbog velikog interesovanja i ograničenog prostora, neophodna je selekcija najkonkurentnijih preduzeća kako bi se obezbedio što uspešniji nastup.

Preduzeća koja se prijavljuju za učešće na nacionalnom štandu, treba da ispune sledeće uslove:
- da je u pitanju konkurentski sposobno preduzeće,
- da predstavnici na sajmu imaju aktivno znanje engleskog jezika, a poželjno je i znanje nemačkog jezika,
- da se obaveže da će nakon završetka sajma izvestiti organizatore o ostvarenim rezultatima.

SIEPA, zajedno sa švajcarskom agencijom za promociju izvoza SIPPO, prvi put organizuje studijski obilazak sajma nameštaja M.O.W. i regiona East Westphalia poznatom kao centar proizvodnje nameštaja u Nemačkoj.

Studijska poseta je 16. i 17. septembra 2013. i podrazumeva obilazak sajma M.O.W., posetu maloprodajnim salonima nameštaja i obilazak proizvodnje u regionu poznatom kao mesto sa najvećim brojem proizvođača nameštaja.

Troškove smeštaja i puta kompanije snose samostalno, a sve ostale troškove oko organizacije snosi agencija SIPPO.

Prijave se mogu poslati putem elektronske pošte na adrese: nevena.jovanovic@siepa.gov.rs i milena.radovic@siepa.gov.rs ili faksom na 011/3398-814.

Za sva dodatna obaveštenja, obratite se Neveni Jovanović na telefon 011/3398-550.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik