ProCredit banka pokrenula akciju reciklaže

Bez autora
Oct 06 2011

Povodom 6. oktobra, Svetskog dana zaštite staništa, ProCredit banka i “BiS Reciklažni centar” pokrenuli su akciju pod nazivom “Za zdraviju prirodu u našem komšiluku”, posvećenu reciklaži elektronskog otpada, kao i daljoj edukaciji i unapređenju svesti građana i preduzeća o važnosti odgovornog upravljanja elektronskim otpadom.U okviru ove akcije, koja će trajati do 16. oktobra, ProCredit banka će ispred svoje Centrale, u Ulici Milutina Milankovića 17 na Novom Beogradu, postavila namenski kontejner, u koji će svi građani i preduzeća moći da odlože svoje stare i neispravne elektronske uređaje, računarsku opremu, kao i ostale aparate koji im više nisu potrebni.

ProCredit banka pokrenula akciju reciklažePovodom 6. oktobra, Svetskog dana zaštite staništa, ProCredit banka i “BiS Reciklažni centar” pokrenuli su akciju pod nazivom “Za zdraviju prirodu u našem komšiluku”, posvećenu reciklaži elektronskog otpada, kao i daljoj edukaciji i unapređenju svesti građana i preduzeća o važnosti odgovornog upravljanja elektronskim otpadom.

U okviru ove akcije, koja će trajati do 16. oktobra, ProCredit banka će ispred svoje Centrale, u Ulici Milutina Milankovića 17 na Novom Beogradu, postavila namenski kontejner, u koji će svi građani i preduzeća moći da odlože svoje stare i neispravne elektronske uređaje, računarsku opremu, kao i ostale aparate koji im više nisu potrebni.

Sa namerom da čitava akcija, pored svog ekološkog karaktera, dobije i snažnu humanitarnu notu, ProCredit banka je odlučila da za svaki kilogram elektronskog otpada koji građani i preduzeća donesu i odlože u namenski reciklažni kontejner, izdvojiti i uplatiti po jedan evro u Humanitarni fond B92 i nameniti kupovini inkubatora za porodilišta u Srbiji.

Takođe, za sve građane koji se priključe ovoj akciji, ProCredit banka je pripremila vredan poklon, šest meseca besplatnog korišćenja usluge mobilnog bankarstva ProCredit banke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik