Projekat “Preduzmi budućnost”

Bez autora
Jun 05 2011

Kancelarija za mlade grada Beograda pokrenula je projekat “Preduzmi budućnost” namenjen mladima koji žele da započnu sopstveni posao. Predavanja u okviru projekta biće održana u prostorijama “Info room-a”, a 30 mladih od 18 do 30 godina moći će, tokom četiri predavanja, da čuju sve o najnovijim trendovima na tržištu rada, procedurama za osnivanje privrednog društva, propisima koji regulišu pravne odnose, zakonima o zabrani zlostavljanja na poslu, kao i poreskim obavezama i poreskom sistemu Srbije.Cilj obuke je da se polaznicima pruži mogućnost da nauče koja su njihova prava i obaveze, kako da posluju u skladu sa zakonom, kako da dođu do kredita za sopstveni biznis i kako da ga započnu.

Projekat “Preduzmi budućnost”Kancelarija za mlade grada Beograda pokrenuće projekat “Preduzmi budućnost” namenjen mladima koji žele da započnu sopstveni posao.

Predavanja u okviru projekta biće održana u prostorijama “Info room-a”, a 30 mladih od 18 do 30 godina moći će, tokom četiri predavanja, da čuju sve o najnovijim trendovima na tržištu rada, procedurama za osnivanje privrednog društva, propisima koji regulišu pravne odnose, zakonima o zabrani zlostavljanja na poslu, kao i poreskim obavezama i poreskom sistemu Srbije.

Cilj obuke je da se polaznicima pruži mogućnost da nauče koja su njihova prava i obaveze, kako da posluju u skladu sa zakonom, kako da dođu do kredita za sopstveni biznis i kako da ga započnu.

Posle završteka obuke za polaznike će biti obezbeđeni sertifikati o završenom kursu.

Prijavni formular se preuzima sa sajta Kancelarije za mlade i popunjen se šalje na e-mail adresu: mladioffice@beograd.gov.rs.

Konkurs za prijavu za učešće otvoren je do 10. juna 2011. godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik