Rekordan rast broja putnika na "Nikoli Tesli“ i u februaru

Bez autora
Mar 02 2014

Na beogradskom aerodromu je tokom februara opslužen 232.061 putnik, što predstavlja do sada nezabeležen porast od 34 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine.Pri tome je ostvareno 3.696 poletanja i sletanja, što je porast od 35 odsto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 28 odsto u odnosu na februar 2013. godine. Ostvareni rast obima saobraćaja i broja putnika trenutno je bez premca u odnosu na sve značajnije međunarodne aerodrome na evropskom kontinentu.

Rekordan rast broja putnika na "Nikoli Tesli“ i u februaruNa beogradskom aerodromu je tokom februara opslužen 232.061 putnik, što predstavlja do sada nezabeležen porast od 34 odsto u odnosu na isti mesec prošle godine. Pri tome je ostvareno 3.696 poletanja i sletanja, što je porast od 35 odsto, dok je u kargo saobraćaju promet robe povećan 28 odsto u odnosu na februar 2013. godine.

Ostvareni rast obima saobraćaja i broja putnika trenutno je bez premca u odnosu na sve značajnije međunarodne aerodrome na evropskom kontinentu.

Ovakvi rezultati omogućavaju poslovodstvu sprovođenje dugoročne strategije razvoja Aerodroma i potpuno samostalno finansiranje svih planiranih investicionih projekata.

Napredak je ostvaren velikim delom zahvaljujući obimu poslovanja i širenju operacija nacionalne avio-kompanije Air Serbia.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik