Sajam hrane u Seulu

Bez autora
Jan 12 2012

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) uputila je danas poziv domaćim proizvođačima hrane i pića da se do kraja januara prijave za učešće na nacionalnom štandu Srbije na sajmu koji će u maju biti održan u Seulu.SIEPA prvi put organizuje učešće domaćih kompanija na tom sajmu hrane, koji je jedan od najpoznatijih u Aziji. Učešće na ovoj manifestaciji pruža dobru mogućnost domaćim kompanijama da pronađu uvoznika, ali i da se srpski proizvodi predstave u toj regiji.

Sajam hrane u SeuluAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) uputila je danas poziv domaćim proizvođačima hrane i pića da se do kraja januara prijave za učešće na nacionalnom štandu Srbije na sajmu koji će u maju biti održan u Seulu.

SIEPA prvi put organizuje učešće domaćih kompanija na tom sajmu hrane, koji je jedan od najpoznatijih u Aziji.  Učešće na ovoj manifestaciji pruža dobru mogućnost domaćim kompanijama da pronađu uvoznika, ali i da se srpski proizvodi predstave u toj regiji.

Troškove zakupa i izgradnje štanda snosi SIEPA, a preduzeća koja budu učestvovala na sajmu moraće da finansiraju svoje putne troškove, prevoz eksponata, kao i participaciju u iznosu od 50.000 dinara za izradu zajedničkog kataloga, pratećeg materijala, kao i za druge marketinške aktivnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik