SEDA pomaže malim preduzećima

Bez autora
Jul 07 2013

Regionalna razvojna agencija Sandžaka (SEDA) promovisala je program podrške malim preduzećima, preduzetnicma i zadrugama, koji realizuju Ministarstvo finansija i privrede i Nacionalna agencija za regionalni razvoj u saradnji sa bankama Sosijete ženeral, Rajfajzen i Prokredit, koje će učestvovati u kreditiranju.Ovom programu namenjeno je 100 miliona dinara, a cilj je da se poveća konkurentnost, unapredi poslovanje i otvore nova radna mesta investiranjem u nabavku nove ili polovne proizvodne opreme.

SEDA pomaže malim preduzećimaRegionalna razvojna agencija Sandžaka (SEDA) promovisala je program podrške malim preduzećima, preduzetnicma i zadrugama, koji realizuju Ministarstvo finansija i privrede i Nacionalna agencija za regionalni razvoj u saradnji sa bankama Sosijete ženeral, Rajfajzen i Prokredit, koje će učestvovati u kreditiranju.

Ovom programu namenjeno je 100 miliona dinara, a cilj je da se poveća konkurentnost, unapredi poslovanje i otvore nova radna mesta investiranjem u nabavku nove ili polovne proizvodne opreme. Korisnici mogu da računaju na sufinansiranje 25 odsto od ukupne vrednosti investicije. Oni obezbeđuju pet odsto sopstvenih sredstava od ukupne vrednosti, a ostalo su krediti banaka. Bespovratna pomoć ne može da bude manje od 250.000 niti viša od 2,5 miliona dinara.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik