Srbija za ubrzani razvoj IT sektora

Bez autora
Sep 23 2013

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić istakao je u razgovoru sa predstavnicima američke informatičko-telekomunikacione kompanije "I-Em-Si" da je Srbija zainteresovana za ubrzani razvoj informacionih tehnologija.Vlada Srbije podržava razvoj IT sektora i u Srbiji postoje stručni kadrovi i dobri uslovi za ulaganja stranih kompanija u ovom sektoru. Američka kompanija "I-Em-Si", jedna od najvećih IT kompanija u svetu, u Srbiji posluje već šest godina i zainteresovana je za nova ulaganja u proizvodnju, razvoj, i u oblasti skladištenja, zaštite podataka i upravljanja elektronskom dokumentacijom, rečeno je na sastanku predstavnika "I-Em-Sija" sa premijerom Dačićem.

Srbija za ubrzani razvoj IT sektoraAmerička kompanija "I-Em-Si" zainteresovana za nova ulaganja u proizvodnju, razvoj, i u oblasti skladištenja, zaštite podataka i upravljanja elektronskom dokumentacijom, rečeno na sastanku predstavnika te kompanije sa premijerom Ivicom Dačićem.

Predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić istakao je u razgovoru sa predstavnicima američke informatičko-telekomunikacione kompanije "I-Em-Si" da je Srbija zainteresovana za ubrzani razvoj informacionih tehnologija.

Vlada Srbije podržava razvoj IT sektora i u Srbiji postoje stručni kadrovi i dobri uslovi za ulaganja stranih kompanija u ovom sektoru.

Američka kompanija "I-Em-Si", jedna od najvećih IT kompanija u svetu, u Srbiji posluje već šest godina i zainteresovana je za nova ulaganja u proizvodnju, razvoj, i u oblasti skladištenja, zaštite podataka i upravljanja elektronskom dokumentacijom, rečeno je na sastanku predstavnika "I-Em-Sija" sa premijerom Dačićem.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik