Srpske kompanije na sajmu robnih marki u Amsterdamu

Bez autora
May 28 2013

Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) treću godinu zaredom organizuje predstavljanje domaćih kompanija, u okviru nacionalnog štanda, na najznačajnijem sajmu robnih marki PLMA. Sajam se ove godine održava 28. i 29. maja u Amsterdamu.Na nacionalnom štandu Srbije, površine 108 kvadratnih metara, predstavlja se jedanaest domaćih kompanija i to: “Agropartner Lučani”, “Bilje Borča”, “Duga Fruit”, “Esensa”, “Master Frigo”, “Medino”, “PIP”, “PFI”, “Sirogojno Company”, “Venac” i “YUMIS”.

Srpske kompanije na sajmu robnih marki u AmsterdamuAgencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije (SIEPA) treću godinu zaredom organizuje predstavljanje domaćih kompanija, u okviru nacionalnog štanda, na najznačajnijem sajmu robnih marki PLMA. Sajam se ove godine održava 28. i 29. maja u Amsterdamu.

Na nacionalnom štandu Srbije, površine 108 kvadratnih metara, predstavlja se jedanaest domaćih kompanija i to: “Agropartner Lučani”, “Bilje Borča”, “Duga Fruit”, “Esensa”, “Master Frigo”, “Medino”, “PIP”, “PFI”, “Sirogojno Company”, “Venac” i “YUMIS”.

Srpske kompanije će imati prilike za sastanke sa vodećim maloprodajnim lancima, a jedna od glavnih prednosti proizvodnje robnih marki za maloprodajne lance jeste to što proizvođač nema troškove marketinga i pakovanja, pa je samim tim i cena proizvoda niža u odnosu na proizvođačke marke.

Sajam PLMA je najveći svetski sajam robnih marki koji već 27 godina predstavlja glavno mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima  najvećih svetskih maloprodajnih lanaca. 2012. godine na sajmu je učestvovalo više od 3.800 izlagača iz preko 70 zemalja, od čega su se 42 zemlje predstavile sa nacionalnim štandovima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik