Sve više turista u Beogradu

Bez autora
Oct 04 2011

Prema zvaničnim podacima promet turista u avgustu u Beogradu je povećan za 14 posto, a broj noćenja za 10 posto u odnosu na isti mesec 2010. godine. U avgustu ove godine najbrojniji gosti bili su Nemci, Rumuni, Italijani i Slovenci.U saopštenju Turističke organizacije Beograda (TOB) se navodi da u period od januara do avgusta 2011. godine ukupan promet turista povećan je za 11 posto, a broj noćenja za devet posto u odnosu na isti period prošle godine. Najbrojniji gosti u ovom periodu bili su Slovenci, Nemci i Hrvati.

Sve više turista u BeograduPrema zvaničnim podacima promet turista u avgustu u Beogradu je povećan za 14 posto, a broj noćenja za 10 posto u odnosu na isti mesec 2010. godine.

U avgustu ove godine najbrojniji gosti bili su Nemci, Rumuni, Italijani i Slovenci.

U saopštenju Turističke organizacije Beograda (TOB) se navodi da u period od januara do avgusta 2011. godine ukupan promet turista povećan je za 11 posto, a broj noćenja za devet posto u odnosu na isti period prošle godine. Najbrojniji gosti u ovom periodu bili su Slovenci, Nemci i Hrvati.

Promocija Beograda na određenim tržištima imala je uspeha, što govore ovi podaci, pa je prema tome i porast dolazaka sa tih tržišta znatan.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik