Swiss-om direktno do Ženeve

Bez autora
Jul 03 2013

Švajcarska avio-kompanija Swiss International Air Lines će 19. decembra ove godine započeti sa redovnim letovima između Beograda i Ženeve. Saobraćaj će se u početku obavljati dva puta nedeljno.Predviđena vremena polaska sa Aerodroma Nikola Tesla ka Ženevi su utorkom u 12:55 i četvrtkom u 14:55 časova, dok će avioni sa ženevskog aerodroma Koentren u Beograd sletati 40 minuta ranije. Švajcarski prevozilac će od 12. aprila sledeće godine uvesti i treći nedeljni let, koji će se obavljati svake subote.

Swiss-om direktno do ŽeneveŠvajcarska avio-kompanija Swiss International Air Lines će 19. decembra ove godine započeti sa redovnim letovima između Beograda i Ženeve.

Saobraćaj će se u početku obavljati dva puta nedeljno. Predviđena vremena polaska sa Aerodroma Nikola Tesla ka Ženevi su utorkom u 12:55 i četvrtkom u 14:55 časova, dok će avioni sa ženevskog aerodroma Koentren u Beograd sletati 40 minuta ranije. Švajcarski prevozilac će od 12. aprila sledeće godine uvesti i treći nedeljni let, koji će se obavljati svake subote.

Poslednjih godina avio-saobraćaj između Srbije i Švajcarske u stalnoj je ekspanziji, a u prvih 6 meseci ove godine linija ka Cirihu je najfrekventnija za beogradski aerodrom, sa preko 125.000 opsluženih putnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik