“Telekom Srbija” među tri društveno najodgovornije kompanije

Bez autora
Apr 03 2011

Na konkursu Privredne komore Srbije (PKS), kompanija “Telekom Srbija” je svrstana među tri društveno najodgovornije kompanije, za projekat “Telekom Srbija za digitalnu riznicu manastira Hilandar”.Kompanija “ Telekom Srbija” osvojila je drugu nagradu u konkurenciji od 38 uspešnih kompanija u kategoriji velikih privrednih društava, a pored “Telekoma Srbija”, među finalistima, bili su i Eurobank EFG, Apatinska pivara, TE-KO i Tigar.

“Telekom Srbija” među tri društveno najodgovornije kompanijeNa konkursu Privredne komore Srbije (PKS), kompanija “Telekom Srbija” je svrstana među tri društveno najodgovornije kompanije, za projekat “Telekom Srbija za digitalnu riznicu manastira Hilandar”.

Kompanija “ Telekom Srbija” osvojila je drugu nagradu u konkurenciji od 38 uspešnih kompanija u kategoriji velikih privrednih društava, a pored “Telekoma Srbija”, među finalistima, bili su i Eurobank EFG, Apatinska pivara, TE-KO i Tigar.

Ovaj projekat predstavlja okosnicu delovanja kompanije u oblasti društveno odgovornog poslovanja i njime je obezbeđena najsavremenija telekomunikaciona infrastruktura na Svetoj Gori, ali je i stručnoj javnosti omogućen sistematičniji uvid u spise, povelje i druge umetničke predmete koji se čuvaju u manastirskoj riznici.

U Srbiji se sada po prvi put nalazi pohranjena hilandarska baština koja se u digitalnom obliku čuva na serverima koje je Zadužbini donirala ova kompanija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik