Usvojena strategija razvoja zdravstvenog osiguranja

Bez autora
May 12 2013

Upravni odbor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje je na sednici održanoj 29. aprila 2013. godine doneo Odluku da se prihvata Predlog Strategije razvoja zdravstvenog osiguranja u Srbiji. Prihvaćeni Predlog Strategije razvoja zdravstvenog osiguranja u Srbiji dostavljen je Ministarstvu zdravlja radi sprovođenja utvrđene procedure njenog donošenja na Vladi.S tim u vezi, obaveštavaju se svi zainteresovani subjekti - građani, udružanje pacijenata, zdravstvene ustanove i dr, da svoje primedbe, predloge i sugestije na tekst Predloga Strategije mogu da dostave elektronskim putem na e-mail adresu public@rfzo.rs.

Usvojena strategija razvoja zdravstvenog osiguranjaUpravni odbor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje je na sednici održanoj 29. aprila 2013. godine doneo Odluku da se prihvata Predlog Strategije razvoja zdravstvenog osiguranja u Srbiji.

Prihvaćeni Predlog Strategije razvoja zdravstvenog osiguranja u Srbiji dostavljen je Ministarstvu zdravlja radi sprovođenja utvrđene procedure njenog donošenja na Vladi.

S tim u vezi, obaveštavaju se svi zainteresovani subjekti - građani, udružanje pacijenata, zdravstvene ustanove i dr, da svoje primedbe, predloge i sugestije na tekst Predloga Strategije mogu da dostave elektronskim putem na e-mail adresu public@rfzo.rs.

Rok za dostavljanje primedbi, predloga i sugestija je 30 dana od dana objavljivanja teksta Predloga Strategije na sajtu Republičkog fonda.

Tekst Predloga Strategije razvoja zdravstvenog osiguranja u Srbiji možete da preuzmete ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik