Za dokapitalizaciju Poštanske štedionice 75 miliona evra

Bez autora
May 16 2013

Poštanska štedionica će biti dokapitalizovana sa 70 do 75 miliona evra, od čega će polovina biti uplaćena u ovoj godini. Posle preuzimanja dela aktive Nove Agrobanke i Razvojne banke Vojvodine, Poštanksa štedionica je pod pojačanim nadzorom.Poštanska štedionica, čiji je država vlasnik, ove godine je preuzela deo aktive i obaveza Nove Agrobanke i Razvojne banke Vojvodine, jer su te dve banke sa državnim udelom otišle u stečaj.

Za dokapitalizaciju Poštanske štedionice 75 miliona evraPoštanska štedionica će biti dokapitalizovana sa 70 do 75 miliona evra, od čega će polovina biti uplaćena u ovoj godini, najavio je danas direktor Uprave za nadzor nad finansijskim institucijama Dorđe Jevtić.

"Posle preuzimanja dela aktive Nove Agrobanke i Razvojne banke Vojvodine, Poštanksa štedionica je pod pojačanim nadzorom", rekao je Jevtić na konferenciji za novinare u Narodnoj banci Srbije (NBS).

Poštanska štedionica, čiji je država vlasnik, ove godine je preuzela deo aktive i obaveza Nove Agrobanke i Razvojne banke Vojvodine, jer su te dve banke sa državnim udelom otišle u stečaj.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik