Za putnu mrežu Novog Pazara i okoline 300 miliona dinara

Bez autora
May 09 2011

Vlada Srbije će za realizaciju projekata saobraćajnica u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici ove godine dati 300 miliona dinara. Za Novi Pazar predviđeno je 150 miliona, za Tutin 50, a za Sjenicu 100 miliona dinara. Razvoj infrastrukture tog regiona biće i dalje prioritet Vlade Srbije.U planu je da ove godine bude završena obilaznica oko Novog Pazara i rekonstrukcija puteva od Tutina do Novog Pazara i od Novog Pazara do Sjenice. Prošle godine u Novom Pazaru asfaltirano je 58 ulica i započeto asfaltiranje većeg dela puteva na pešteru.

Za putnu mrežu Novog Pazara i okoline 300 miliona dinaraVlada Srbije će za realizaciju projekata saobraćajnica u Novom Pazaru, Tutinu i Sjenici ove godine dati 300 miliona dinara, izjavio je juče ministar za infrastrukturu Milutin Mrkonjić.

On je novinarima posle sastanka sa delegacijom Novog Pazara kazao da je za taj grad predviđeno 150 miliona, za Tutin 50, a za Sjenicu 100 miliona dinara. Prema rečima Mrkonjića, razvoj infrastrukture tog regiona biće i dalje prioritet Vlade Srbije. On je najavio da je u planu da ove godine bude završena obilaznica oko Novog Pazara i rekonstrukcija puteva od Tutina do Novog Pazara i od Novog Pazara do Sjenice.

Gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović kazao je da je prošle godine u tom gradu asfaltirano 58 ulica i započeto asfaltiranje većeg dela puteva na pešteru.

- Bez razvoja infrastrukture, nema ekonomskog oporavka a to je i preduslov za dolazak investitora - rekao je Mahmutović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik