Zdravstveno putno osiguranje i u RFZO

Bez autora
May 21 2013

Osiguranici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje mogu pod povoljnim uslovima nabaviti polisu zdravstvenog putnog osiguranja u svakoj ispostavi i filijali RFZO, bez obzira gde imaju prebivalište. Putna polisa može se kupiti i u Nišu, Vranju, Subotici, bilo gde u Srbiji.Kako je Grčka jedna od omiljenih destinacija za letovanje, iz RFZO poručuju da polisa zdravstvenog putnog osiguranja za porodično letovanje na ovoj destinaciji košta 780 dinara po osobi, dok za 15 dana košta 1090 dinara po osobi.

Zdravstveno putno osiguranje i u RFZOPolisa zdravstvenog putnog osiguranja može se nabaviti u svakoj ispostavi i filijali Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje pod povoljnim uslovima bez obzira na prebivalište, saopštio je RFZO.

Osiguranici Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje mogu pod povoljnim uslovima nabaviti polisu zdravstvenog putnog osiguranja u svakoj ispostavi i filijali RFZO, bez obzira gde imaju prebivalište, saopštio je RFZO.

Kako se navodi, putna polisa može se kupiti i u Nišu, Vranju, Subotici, bilo gde u Srbiji.

Kako je Grčka jedna od omiljenih destinacija za letovanje, iz RFZO poručuju da polisa zdravstvenog putnog osiguranja za porodično letovanje na ovoj destinaciji košta 780 dinara po osobi, dok za 15 dana košta 1090 dinara po osobi.

Kako se navodi, u slučaju potrebe za neodložnom zdravstvenom uslugom, potrebno je sačuvati originalne račune koji se dostavljaju RFZO uz zahtev, a iznos će u celini biti refundiran u roku od 14 dana, dok je maksimalni iznos pokrića 30.000 evra.

Iz RFZO poručuju da građani zdravstveno putno osiguranje mogu ugovoriti "onlajn" na internet adresi RFZO-a. Tamo se mogu naći kompletni uslovi osiguranja, kako putnog, tako i kolektivnih osiguranja za slučaj težih bolesti, hirurških intervencija, boravka u bolnici, bolovanja, osiguranja za stomatološke usluge, specijalističke preglede i dijagnostiku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik