Italijanski FK Triestina u bojama "Nektar" piva

Bez autora
Nov 22 2018

Banjalučka pivara obnovila je sponzorski ugovor i time nastavila saradnju sa Triestinom, italijanskim fudbalskim klubom koji ove godine slavi stoti rođendan. Stogodišnjica postojanja kluba iz Trsta obilježena je derbi susretom u kojoj je Triestina odmjerila snage sa Vićencom i zadržala prvo mjesto na tabeli italijanske serije C. Banjalučka pivara je proslavila jubilej zajedno sa svojim prijateljima iz Trsta, a posebno za tu priliku kreirali smo limitirano izdanje etikete 'Nektar' piva. Najpoznatiji pivski brend Banjalučke pivare 'Nektar' pivo je već odlično prihvaćen od strane potrošača u Italiji, te smo rođendan Triestine proslavili i sa brojnim navijačima koji su na stadionu 'Nereo Roko', bodrili svoj omiljeni klub, saopšteno je iz Banjalučke pivare. Saradnja 'Nektar' piva i Triestine bila je i glavna vijest specijalnog izdanja novina "La Triestina" koje je štampano u čast stogodišnjice kluba.

Italijanski FK Triestina u bojama "Nektar" pivaBanjalučka pivara obnovila je sponzorski ugovor i time nastavila saradnju sa Triestinom, italijanskim fudbalskim klubom koji ove godine slavi stoti rođendan.

Stogodišnjica postojanja kluba iz Trsta obilježena je derbi susretom u kojoj je Triestina odmjerila snage sa Vićencom i zadržala prvo mjesto na tabeli italijanske serije C.

"Banjalučka pivara je proslavila jubilej zajedno sa svojim prijateljima iz Trsta, a posebno za tu priliku kreirali smo limitirano izdanje etikete 'Nektar' piva. Najpoznatiji pivski brend Banjalučke pivare 'Nektar' pivo je već odlično prihvaćen od strane potrošača u Italiji, te smo rođendan Triestine proslavili i sa brojnim navijačima koji su na stadionu 'Nereo Roko', bodrili svoj omiljeni klub", saopšteno je iz Banjalučke pivare.

Saradnja 'Nektar' piva i Triestine bila je i glavna vijest specijalnog izdanja novina "La Triestina" koje je štampano u čast stogodišnjice kluba.

Iskorak u poslovanju Banjalučke pivare i podrška klubu sa dugom i bogatom tradicijom ujedno je i odgovor na zahtjeve i želje ljubitelja u piva u Italiji, koji izuzetno vole i cijene banjalučki pivski brend.

Inače, poznati tršćanski klub Triestina osnovan je 1918. godine, a u periodu od 1929. do 1957. igrao je u italijanskoj A seriji.

Legendarni defanzivac Ćesare Maldini, otac Paola Maldinija, je u sezoni 1952. i 1953. godine debitovao u seriji A upravo u dresu ovog kluba.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik