Počinje akcija "Najbolje iz Srbije"

Bez autora
Oct 11 2010

Ministartsvo trgovine i usluga u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i ekonomskim listom "Privredni pregled", objavili su javni poziv za učešće u akciji "Najbolje iz Srbije", kako bi doprineli jačanju brendova i njihove pozicije na tržištu. Nagrade i priznanja ove godine će biti dodeljne u dve kategorije i to: robni i koproratvni brend.U okviru robnih brendova ocenjivaće se roba svakodnevne potrošnje - hrana, piće, hemija i kozmetika - zatim trajna potrošna dobra, proizvodna dobra i brend usluge, a biraće se i najbolji lokalni brend, najbolja trgovinska robna marka i najuspešnije uvođenje novog brenda.

Poziv za učešće u akciji Ministartsvo trgovine i usluga u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i ekonomskim listom "Privredni pregled", objavili su javni poziv za učešće u akciji "Najbolje iz Srbije", kako bi doprineli jačanju brendova i njihove pozicije na tržištu.

Nagrade i priznanja ove godine će biti dodeljne u dve kategorije i to: robni i koproratvni brend.

U okviru robnih brendova ocenjivaće se roba svakodnevne potrošnje - hrana, piće, hemija i kozmetika - zatim trajna potrošna dobra, proizvodna dobra i brend usluge, a biraće se i najbolji lokalni brend, najbolja trgovinska robna marka i najuspešnije uvođenje novog brenda.

U okviru korporativnog brenda ocenjivaće se roba svakodnevne potrošnje, ali i trajna potrošna dobra - odeća i obuća, kao i proizvodna dobra.

Posebno će biti ocenjivana uslužna preduzeća iz oblasti finansija i osiguranja, trgovine, telekomunikacija, IT usluga, turizma, ugostiteljstva, kao i mala i srednja uslužna preduzeća.

Takođe, biće izabran i najbolji inostrani korporativni brend koji posluje u Srbiji, kao i najbolji inostrani robni brend sa statusom domaćeg proizvoda.     

Među ostalim kategorijama biće nagrađeno i najbolje javno, državno ili dominantno preduzeće sa više od 50 posto vlasništva države i najbolji lični brend u funkciji promocije Srbije.     

Svi privredni subjekti sa područja Srbije imaju besplatno parvo učešća u akciji.
Rok za prijavljivanje je 10. novembar 2010. godine.

Detaljnije informacije, kao i upitnik za prijavljivanje dostupni su na sajtu www.najboljeizsrbije.rs, ili na telefon  011/33-00-915.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik