ACH prodaje nekretnine

Bez autora
Feb 08 2015

Kompanija ACH krenula je u veliku prodaju vlastitih nekretnina. Između ostaloga, prodaju poslovnu zgradu u Ljubljani i kuću za odmor u Termama Čatež. Pored 4.600 četvornih metara zgrade u Baragovoj ulici u Ljubljani prodaju i poslovni prostor u Tržiču, trgovine u Vrhniki i Postojni, kuću za odmor u Termama Čatež i 17 garažnih mjesta u Mariboru. Neobvezujuće ponude prikupljaju se do 3. ožujka u podne. Prodaja nekretnina dio je dogovora s bankama i DUTB-om o financijskom restrukturiranju u okviru kojega se društva dogovorila o reprogramu duga od 125 milijuna eura do 2017.

ACH prodaje nekretnineKompanija ACH krenula je u veliku prodaju vlastitih nekretnina.

Između ostaloga, prodaju poslovnu zgradu u Ljubljani i kuću  za odmor u Termama Čatež. Pored 4.600 četvornih metara zgrade u Baragovoj ulici u Ljubljani prodaju i poslovni prostor u Tržiču, trgovine u Vrhniki i Postojni, kuću za odmor u Termama Čatež i 17 garažnih mjesta u Mariboru. Neobvezujuće ponude prikupljaju se do 3. ožujka u podne.

Prodaja nekretnina dio je dogovora s bankama i DUTB-om o financijskom restrukturiranju u okviru kojega se društva dogovorila o reprogramu duga od 125 milijuna eura do 2017.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik