BICRO ulaže 2,6 milijuna kuna u naprednu tražilicu nekretnina

Bez autora
Apr 13 2010

Agencija za provedbu vladinih programa potpore tehnologijskom razvoju "BICRO" i poduzeće "Pravi klik" potpisali su ugovor o financijskoj potpori u iznosu većem od 2,6 milijuna kuna, za razvoj napredne internetske tražilice za nekretnine. Ugovor jer potpisan unutar programa razvoja na znanju utemeljenih poduzeća - "RAZUM", kojim se osigurava početno financiranje razvoja novog proizvoda u novoosnovanim, na znanju utemeljenim poduzećima kao i u postojećim malim i srednjim poduzećima. Odobrena financijska potpora čini gotovo 70 posto ukupnih troškova projekta "GoHome" odnosno razvoja tražilice koja bi korisnicima trebala ponuditi najbolje rezultate prilikom pretrage nekretnina, kvalitetnije od postojećih servisa na tržištu.

BICRO ulaže 2,6 milijuna kuna u naprednu tražilicu nekretninaAgencija za provedbu vladinih programa potpore tehnologijskom razvoju "BICRO" i poduzeće "Pravi klik" potpisali su ugovor o financijskoj potpori u iznosu većem od 2,6 milijuna kuna, za razvoj napredne internetske tražilice za nekretnine, priopćeno je iz BICRO-a.

Ugovor jer potpisan unutar programa razvoja na znanju utemeljenih poduzeća - "RAZUM", kojim se osigurava početno financiranje razvoja novog proizvoda u novoosnovanim, na znanju utemeljenim poduzećima kao i u postojećim malim i srednjim poduzećima.

Odobrena financijska potpora čini gotovo 70 posto ukupnih troškova projekta "GoHome" odnosno razvoja tražilice koja bi korisnicima trebala ponuditi najbolje rezultate prilikom pretrage nekretnina, kvalitetnije od postojećih servisa na tržištu.

Tražilicu jedinstvenom čine jednostavnost korištenja, brzina i adekvatnost traženog rezultata, čime se korisnicima pruža isključivo izravna poveznica na traženu nekretninu, bez neželjenih rezultata pretrage, foruma i slično, kaže se u priopćenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik