Cijene nekretnina nezaustavljivo padaju i zadnjih 6 mjeseci!

Bez autora
Oct 27 2010

Cijene nekretnina u Hrvatskoj su zadnjih 6 mjeseci definitivno pale u prosjeku oko 15%, s time da su neke nekretnine u Zagrebu pale i preko 20%. Listu nekretnina koje su pale u zadnjih mjesec dana možete pogledati klikom na link "pala cijena", no ukoliko Vas zanima pad cijene u pojedinim gradovima kliknite na: "pala cijena u Splitu", "pala cijena u Zagrebu", "pala cijena u Zadru", "pala cijena u Šibeniku", "pala cijena u Dubrovniku", "pala cijena u Makarskoj", "pala cijena u Metkoviću", ili pak na nivou regije: "pala cijena na Makarskoj rivjeri", "pala cijena u Istri", "pala cijena u Dalmaciji" itd. Svi padovi su dodatno označeni zelenom malom ikonom s lijeve strane odgovora, a također je naveden i postotak pada, a novitet je da svaku nekretninu možete spremiti i pratiti ( pad cijene, najnovije nekretnine vezane uz Vaš upit itd. ) u pvoj društvenoj mreži specijaliziranoj za nekretnine - "BeepHome".

Cijene nekretnina nezaustavljivo padaju i zadnjih 6 mjeseci!Cijene nekretnina u Hrvatskoj su zadnjih 6 mjeseci definitivno pale u prosjeku oko 15%, s time da su neke nekretnine u Zagrebu pale i preko 20%.

Listu nekretnina koje su pale u zadnjih mjesec dana možete pogledati klikom na link "pala cijena", no ukoliko Vas zanima pad cijene u pojedinim gradovima kliknite na: "pala cijena u Splitu", "pala cijena u Zagrebu", "pala cijena u Zadru", "pala cijena u Šibeniku", "pala cijena u Dubrovniku", "pala cijena u Makarskoj", "pala cijena u Metkoviću", ili pak na nivou regije: "pala cijena na Makarskoj rivjeri", "pala cijena u Istri", "pala cijena u Dalmaciji" itd.

Svi padovi su dodatno označeni zelenom malom ikonom s lijeve strane odgovora, a također je naveden i postotak pada, a novitet je da svaku nekretninu možete spremiti i pratiti ( pad cijene, najnovije nekretnine vezane uz Vaš upit itd. ) u pvoj društvenoj mreži specijaliziranoj za nekretnine - "BeepHome".

GoHome tražilica za nekretnine je i dalje Vaš najbolji alat za pronalazak najpovoljnije nekretnine sa preko 240 000 mjesečnih posjetitelja, kupaca nekretnina, a najpopularniji upiti su: "stan u Zagrebu", "novogradnja Zagreb", "stan u Splitu", "novogradnja Split", "nekretnine Rijeka", "najnovije nekretnine Split", "stan u zagrebu oko 100 000 EUR" i sl.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik