Cijene novogradnje niže 1,1%

Bez autora
Nov 02 2010

Prema podacima Državnog ureda za statistiku Republike Slovenije (SURS), cijene novoizgrađenih stanova u Sloveniji u trećem su se ovogodišnjem kvartalu smanjile za 1,1 posto. U navedenom je razdoblju prodano ukupno 326 stanova, pri čemu SURS napominje kako je riječ o stanovima koje su prodala poduzeća koja daju podatke o prodaji stanova u državi. Prodaja je u odnosu na prethodno tromjesečje bila veća za 20 posto. U Ljubljani su u trećem kvartalu 2010. prodana 63 stana, u središnje-slovenskoj regiji (ne uključujući Ljubljanu) ukupno 40 stanova, a u podravskoj regiji 67 stanova.

Cijene novogradnje niže 1,1%Prema podacima Državnog ureda za statistiku Republike Slovenije (SURS), cijene novoizgrađenih stanova u Sloveniji u trećem su se ovogodišnjem kvartalu smanjile za 1,1 posto.

U navedenom je razdoblju prodano ukupno 326 stanova, pri čemu SURS napominje kako je riječ o stanovima koje su prodala poduzeća koja daju podatke o prodaji stanova u državi.

Prodaja je u odnosu na prethodno tromjesečje bila veća za 20 posto. U Ljubljani su u trećem kvartalu 2010. prodana 63 stana, u središnje-slovenskoj regiji (ne uključujući Ljubljanu) ukupno 40 stanova, a u podravskoj regiji 67 stanova, govore podaci SURS-a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik