Diners Club Slovenija želi kupiti zgradu Droga Kolinske u Izoli

Bez autora
Mar 13 2012

Za kupnju nekadašnje upravne zgrade Droge Kolinske u Izoli, koju prodaju hrvatska Atlantic Grupa, zanimaju se izolski Lekir i Diners Club Slovenija u vlasništvu Tomaža Lovšeta, prenose Primorske novice. Savjetnica direktora DCS, Maša Deželak, poručila je da su razlozi poslovne prirode i da ih DCS još ne može komentirati. U prodajnom postupku se još nalazi i nekadašnja zgrada uprave Droge u Ljubljani. U izolsku industrijsku zonu mogla bi doći i Policijska uprava Koper jer je ministarstvo za unutarnje poslove već objavilo natječaj za nove prostore koparske policije. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini buduće autoceste između Izole i Kopra.

Diners Club Slovenija želi kupiti zgradu Droga Kolinske u IzoliZa kupnju nekadašnje upravne zgrade Droge Kolinske u Izoli, koju prodaju hrvatska Atlantic Grupa, zanimaju se izolski Lekir i Diners Club Slovenija u vlasništvu Tomaža Lovšeta, prenose Primorske novice.

Savjetnica direktora DCS, Maša Deželak, poručila je da su razlozi poslovne prirode i da ih DCS još ne može komentirati.

U prodajnom postupku se još nalazi i nekadašnja zgrada uprave Droge u Ljubljani. U izolsku industrijsku zonu mogla bi doći i Policijska uprava Koper jer je ministarstvo za unutarnje poslove već objavilo natječaj za nove prostore koparske policije. Zgrada se nalazi u neposrednoj blizini buduće autoceste između Izole i Kopra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik