Do kraja meseca novo gradilište u Beogradu

Bez autora
Mar 21 2012

Ministar životne sredine, prostornog planiranja i rudarstva Oliver Dulić najavio je danas da će do kraja meseca država otvoriti još jedno veliko gradilište, u beogradskom naselju "Dr Ivan Ribar". Na tom mestu planirana je izgradnja 707 stanova, a cena po kojoj će se prodavati kvadrati biće uskoro poznata.Prvih 580 stanova u naselju "Stepa Stepanović" biće useljeno krajem aprila ili početkom maja, a sukcesivno će se završavati i preostalih više od 4.000 stanova.

Još jedno gradilište u Beogradu do kraja mesecaMinistar životne sredine, prostornog planiranja i rudarstva Oliver Dulić najavio je danas da će do kraja meseca država otvoriti još jedno veliko gradilište, u beogradskom naselju "Dr Ivan Ribar".

Na tom mestu planirana je izgradnja 707 stanova, a cena po kojoj će se prodavati kvadrati biće uskoro poznata.

Ministar Dulić najavio je danas i da će privih 580 stanova u naselju "Stepa Stepanović" biti useljeno krajem aprila ili početkom maja, a da će se sukcesivno, završavati i preostalih više od 4.000 stanova.

Sledećeg meseca biće otvorena i prva gradilišta u Nišu i Pančevu, a tokom ove godine gradilišta će se otvoriti i u ostalim gradovima. Deo tih stanova namenjen je tržištu, a dogovor je da cena kvadrata bude oko 500 evra uključujući i PDV, istakao je Dulić.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik