Duvankomerc: Prodati poslovni prostori u Podgorici

Bez autora
Apr 08 2010

Stečajna uprava podgoričkog Duvankomerca prodala je sva tri ponuđena poslovna prostora kompanije, koji se nalaze u Podgorici, po višestruko većim cijenama od minimalno predviđenih. Stečajni upravnik Duvankomerca, Milan Guberinić, nije želio da saopšti imena kupaca, koji su za 14 kvadratnih metara poslovnog prostora u Moskovskoj ulici izdvojili 46 hiljada EUR, odnosno 192,5 hiljade za onaj u Ivana Vujoševića, površine 40 kvadratnih metara, a 174 hiljade EUR za 27 kvadrata objekta na Trgu slobode, u Robnoj kući Beko. Stečajna uprava Duvankomerca pozvala je sredinom marta zainteresovane građane i preduzeća da do 6. aprila dostave ponude za kupovinu dijela imovine te komapnije.

Duvankomerc: Prodati poslovni prostori u PodgoriciStečajna uprava podgoričkog Duvankomerca prodala je sva tri ponuđena poslovna prostora kompanije, koji se nalaze u Podgorici, po višestruko većim cijenama od minimalno predviđenih.

Stečajni upravnik Duvankomerca, Milan Guberinić, nije želio da saopšti imena kupaca, koji su za 14 kvadratnih metara poslovnog prostora u Moskovskoj ulici izdvojili 46 hiljada EUR, odnosno 192,5 hiljade za onaj u Ivana Vujoševića, površine 40 kvadratnih metara, a 174 hiljade EUR za 27 kvadrata objekta na Trgu slobode, u Robnoj kući Beko.

- Ne poznajem te ljude i firme i nemojte me pitati za to. Znam samo da je jedan od kupaca turistička agencija, rekao je Guberinić agenciji Mina-business.

Stečajna uprava Duvankomerca pozvala je sredinom marta zainteresovane građane i preduzeća da do 6. aprila dostave ponude za kupovinu dijela imovine te komapnije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik