Dva nova stambeno-poslovna objekta

Bez autora
Jun 26 2011

Nakon prošlogodišnjeg otvaranja prvog rezidencijalnog objekta Teuta, u Porto Montenegru će u julu biti završeni radovi na dva nova stambeno-poslovna objekta koji su dobili imena „Zeta“ i „Ozana“. To su 45 stanova, od studio apartmana do luksuznih penthausa sa privatnim bazenom. „Zeta“ i „Ozana“ posjeduju 1.500 kvadratnih metara poslovnog prostora, što sa Teutom čini 2.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora u marini. Porto Montenegro naselje brojaće 30 maloprodajnih objekata (cafe-bar, restoran, pizzeriju, nekoliko radnji najpoznatijih modnih brendova, frizerski i spa centar, prodavnicu prehrambene robe, jahting agencije, brand store – radnju u kojoj će se prodavati autentični crnogorski proizvodi u vidu originalnih suvenira). Nedavno je u Porto Montenegru počeo da radi redizajnirani restoran „One“ – na samom početku Mola 1. Mediteranska kuhinja, crnogorska i hrvatska vina, crnogorsko-kanadski tandem kuvara stvara prepoznatljivi kulinarski ugođaj. Specifičnost enterijera jesu printovi poznatog lifestyle fotografa Slima Aronsa.

Dva nova stambeno-poslovna objektaNakon prošlogodišnjeg otvaranja prvog rezidencijalnog objekta Teuta, u Porto Montenegru će u julu biti završeni radovi na dva nova stambeno-poslovna objekta koji su dobili imena „Zeta“ i „Ozana“.

To su 45 stanova, od studio apartmana do luksuznih penthausa sa privatnim bazenom. „Zeta“ i „Ozana“ posjeduju 1.500 kvadratnih metara poslovnog prostora, što sa Teutom čini 2.500 kvadratnih metara maloprodajnog prostora u marini. Porto Montenegro naselje brojaće 30 maloprodajnih objekata (cafe-bar, restoran, pizzeriju, nekoliko radnji najpoznatijih modnih brendova, frizerski i spa centar, prodavnicu prehrambene robe, jahting agencije, brand store – radnju u kojoj će se prodavati autentični crnogorski proizvodi u vidu originalnih suvenira).

Nedavno je u Porto Montenegru počeo da radi redizajnirani restoran „One“ – na samom početku Mola 1. Mediteranska kuhinja, crnogorska i hrvatska vina, crnogorsko-kanadski tandem kuvara stvara prepoznatljivi kulinarski ugođaj. Specifičnost enterijera jesu printovi poznatog lifestyle fotografa Slima Aronsa.

Očekuje se i završetak radova na Lido Mar bazenu, dugačkom 64 metra, koji je smješten na samoj obali, te je tako omogućen pristup jahtama i sa morske strane.

Još jedan atraktivan dio ponude Porto Montenegra jeste otvaranje dugo najavljivane muzejske postavke. Istorija Arsenala i industrijskog nasljeđa Boke naći će se uskoro na jednom mjestu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik