"Energoprojekt": Novi poslovi u Gani vredni 19,7 miliona evra

Bez autora
Sep 05 2011

Kompanija "Energoprojekta" u Gani EP Ghana Limited, zaključila je prošlog meseca dva nova značajna ugovora u gradu Akri, a vrednost ugovorenih radova je 19,7 miliona evra. Sa investitorom Bank of Ghana zaključen je ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova i spoljnjeg uređenja na objektu Bank of Ghana Cash Processing Centre u Akri. Vrednost tog ugovorenog posla je 15,6 miliona evra, a rok za realizaciju projekta je decembar 2012. godine. Sa investitorom Bay Developers Limited zaključen je ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova i spoljnjeg uređenja na objektu Emeralg House u Akri. Vrednost ugovorenog posla iznosi 4,1 milion evra, a rok za realizaciju projekta je oktobar 2012. godine. "Energoprojekt holding" spada u grupu najuspešnijih srpskih građevinskih preduzeća u inostranstvu.

"Energoprojekt": Novi poslovi u Gani vredni 19,7 miliona evraKompanija "Energoprojekta" u Gani EP Ghana Limited, zaključila je prošlog meseca dva nova značajna ugovora u gradu Akri, a vrednost ugovorenih radova je 19,7 miliona evra, objavila na sajtu Beogradske berze kompanija "Energoprojekt holding".

"Sa investitorom Bank of Ghana zaključen je ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova i spoljnjeg uređenja na objektu Bank of Ghana Cash Processing Centre u Akri", navodi se u objavljenoj informaciji i ističe da je vrednost tog ugovorenog posla 15,6 miliona evra, a rok za realizaciju projekta je decembar 2012. godine.

"Sa investitorom Bay Developers Limited zaključen je ugovor za izvođenje građevinsko-zanatskih i instalaterskih radova i spoljnjeg uredjenja na objektu Emeralg House u Akri. Vrednost ugovorenog posla iznosi 4,1 milion evra, a rok za realizaciju projekta je oktobar 2012. godine", navodi se u saopštenju "Energoprojekt holdinga".

"Energoprojekt holding" spada u grupu najuspešnijih srpskih građevinskih preduzeća u inostranstvu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik