"Erste banka" nudi olakšice za stambene kredite

Bez autora
Mar 30 2011

"Erste banka" najavila je juče da će od 1. aprila redefinisati ponudu stambenih kredita, što, između ostalog, podrazumeva da u naredna četiri meseca neće naplaćivati naknadu za obradu kredita.Takođe, kamatne stope će biti niže, u rasponu od šestomesečni euribor plus 4,49 odsto do šestomesečni euribor plus 5,19 odsto, u zavisnosti od roka otplate kredita. Po želji klijenta, kamatna stopa u prve tri godine, do 30. juna 2014, može biti fiksna, u zavisnosti od roka otplate u rasponu od 6,58 do 7,24 odsto, a nakon toga promenljiva, odnosno vezana za euribor.

"Erste banka" nudi olakšice za stambene kredite"Erste banka" najavila je juče da će od 1. aprila redefinisati ponudu stambenih kredita, što, između ostalog, podrazumeva da u naredna četiri meseca neće naplaćivati naknadu za obradu kredita.

Takođe, kamatne stope će biti niže, u rasponu od šestomesečni euribor plus 4,49 odsto do šestomesečni euribor plus 5,19 odsto, u zavisnosti od roka otplate kredita.

Po želji klijenta, kamatna stopa u prve tri godine, do 30. juna 2014, može biti fiksna, u zavisnosti od roka otplate u rasponu od 6,58 do 7,24 odsto, a nakon toga promenljiva, odnosno vezana za euribor.

U ponudi se nalaze varijante kredita sa osiguranjem kod Nacionalne korporacije za osiguranje stambenih kredita, kao i neosigurani stambeni krediti. "Erste banka" nudi i subvencionisane stambene kredite, a u ponudi je i stambeni kredit za kupovinu montažne kuće, navedeno je u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik