Građevinskim firmama nova pomoć države

Bez autora
Sep 08 2010

Ministar životne sredine i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić najavio je danas da će Vlada na sutrašnjoj sednici odobriti građevinskim firmama pomoć od 10 milijardi dinara za konkretne projekte.Država je do danas u završetak ili izgradnju novih objekata po gradovima Srbije investirala dve milijarde dinara. Do kraja godine će biti odobren još jedan paket projekata u oblasti visokogradnje vredan šest milijardi dinara, čime će država obezbediti posao za sve u toj oblasti.

Građevinskim firmama nova pomoć državeMinistar životne sredine i prostornog planiranja u Vladi Republike Srbije Oliver Dulić najavio je danas da će Vlada na sutrašnjoj sednici odobriti građevinskim firmama pomoć od 10 milijardi dinara za konkretne projekte.

Država je do danas u završetak ili izgradnju novih objekata po gradovima Srbije investirala dve milijarde dinara. Do kraja godine će biti odobren još jedan paket projekata u oblasti visokogradnje vredan šest milijardi dinara, čime će država obezbediti posao za sve u toj oblasti.

Svi projekti koje država finansira moraju da budu isplaćeni odmah po završetku radova i dostavljanju faktura, pri čemu se više ne sme dogoditi da država duguje građevinskim preduzećima. Nijedno preduzeće koje duguje radnicima plate ili doprinose za penziono i zdravstveno osiguranje neće moći da učestvuje u projektima koje finansira država.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik