Konzorcij iz Zenice, Bihaća i Zagreba gradi objekat radioterapije u kantonalnoj bolnici Zenica

Bez autora
Nov 03 2010

Predstavnici Konzorcija ITC d.o.o. Zenica, MEDIC ES d.o.o. Bihać i MEDIK d.o.o. Zagreb s jedne i uprave Kantonalne bolnice Zenica s druge strane, potpisali su Ugovor o realizaciji projekta radioterapije u KB Zenica. Predmet ugovora su izrada glavnog i izvedbenog projekta, revizija projekta, izgradnja objekta, isporuka i instalacija opreme, puštanje objekta i opreme u rad, edukacija kadrova koji će raditi na instaliranoj opremi. Vrijednost ugovora je 3.267.926,21 KM, a rok završetka projekta je 30. april 2011. godine. Prema informaciji iz Kantonalne bolnice Zenica, projekt se realizira na osnovu Operativnog protokola između Univerzitetske bolnice “San Giovanni Battista” iz Torina i zeničke bonice, Kantonalne bolnice Zenica. S 1,5 miliona eura u realizaciji projekta finansirat će italijanska kompanija San Paolo.

Konzorcij iz Zenice, Bihaća i Zagreba gradi objekat radioterapije u kantonalnoj bolnici ZenicaPredstavnici Konzorcija ITC d.o.o. Zenica, MEDIC ES d.o.o. Bihać i MEDIK d.o.o. Zagreb s jedne i uprave Kantonalne bolnice Zenica s druge strane, potpisali su Ugovor o realizaciji projekta radioterapije u KB Zenica.

Predmet ugovora su izrada glavnog i izvedbenog projekta, revizija projekta, izgradnja objekta, isporuka i instalacija opreme, puštanje objekta i opreme u rad, edukacija kadrova koji će raditi na instaliranoj opremi. Vrijednost ugovora je 3.267.926,21 KM, a rok završetka projekta je 30. april 2011. godine.

Prema informaciji iz Kantonalne bolnice Zenica, projekt se realizira na osnovu Operativnog protokola između Univerzitetske bolnice “San Giovanni Battista” iz Torina i zeničke bonice, Kantonalne bolnice Zenica.

S 1,5 miliona eura u realizaciji projekta finansirat će italijanska kompanija San Paolo.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik